Persoon Met Laptopcomputer Overdag

Goed zijn in fotografie is als proberen een tv-programma of een belangrijk document te maken waar veel vraag naar is. Het kan zijn alsof je een blog of website maakt met nuttige informatie, maar er niets van af weet. Als je niet weet hoe je foto's moet maken, heb je duizenden foto's om uit te kiezen, die soms overweldigend kunnen zijn.

Er zijn verschillende dingen die u moet weten voordat u foto's maakt. Ten eerste is het belangrijk om de juiste soort camera te gebruiken. Vervolgens moet u het type camera bepalen. Dan moet u weten hoe u toegang krijgt tot de instellingen en vervolgens moet u weten hoe u deze moet bedienen. Eindelijk moet je weten hoe je het beste kunt schieten. Op een dag is er zelden tijd om na te denken over hoe je ervoor kiest om te fotograferen. We hebben het al gehad over de noodzaak van een camera.

Het volgende dat u moet weten, is hoe u toegang krijgt tot de instellingen. De instelling is in principe belangrijk voor een fotograaf of iedereen die een foto probeert te maken. De instelling moet Memory Stick Pro(TM),amation PRO(TM) en een gewone camera(TM) zijn. camer appelloes zijn erg duur, en je hebt er echt een nodig om een ​​foto te maken.

Houd de instellingen van de camera-instellingen zoals ze je hebben geleerd en probeer die instellingen in evenwicht te brengen voor de foto. De foto komt meestal beter uit als de instellingen hetzelfde blijven.

Het volgende dat u moet proberen, is toegang krijgen tot de onverschrokken Commitment-instellingen. Het is belangrijk om foto's te maken, maar je hoeft het resultaat niet altijd leuk te vinden. Blijf foto's maken totdat je het leuk vindt wat je ziet.

De volgende instelling die u nodig hebt om toegang te krijgen, heet Creative Sense. Deze instelling bevindt zich in drie verschillende niveaus. Het eerste niveau heet Waarde. In deze setting ga je op zoek naar de highlights in de afbeelding. Het tweede niveau is roeping. Dit is een meer subjectieve setting, waar je op zoek gaat naar het emotionele effect in de foto. En dan is het derde niveau de roeping. Deze instelling wordt gebruikt voor landschappen en andere close-upfoto's.

Aangezien u een foto gaat maken met een camera, is het belangrijk om te weten waarvoor deze instelling wordt gebruikt. In dit boek leggen we elke instelling uit, evenals de stappen om toegang te krijgen tot elke instelling. Ik zal je echter één tip geven die het vinden van deze instellingen iets gemakkelijker zal maken.

Als je goed kijkt naar de handleidingen van je camerabody, zul je zien dat ze voor elke instelling een afbeelding bevatten. Als u dit volgt, krijgt u toegang tot de instelling die correct is voor uw camera. Als u bijvoorbeeld een camera met videofunctie koopt, is de instelling gerelateerd aan video.

Daarnaast zullen ze ook een lijst met wijzerplaten en knoppen bieden die de verschillende functies van de camera bedienen. Het is belangrijk om te weten hoe u deze controles op de juiste manier gebruikt om de beste resultaten te bereiken.

Tot slot, een andere reden waarom u op deze instelling moet letten, is als het gaat om traditionele fotografie. Hoewel de digitale foto's veel prettiger zijn om mee te werken, is dit niet de mogelijkheid die u elke dag zult gebruiken. Het is belangrijker om de traditionele fotografiefunctie te gebruiken, omdat deze baanbrekender is en veel meer aandacht zal krijgen.

Nu u weet hoe u toegang krijgt tot de instellingen voor uw camera, gaan we eens kijken hoe u de foto's kunt maken.

Voordat u de foto maakt, is het belangrijk dat u de foto probeert te componeren zodat deze goed voor de lens kan worden gezien. Kijk nu omhoog naar een object in de verte, zoals een gebouw, en stel een foto samen die alle elementen in het kader plaatst. Concentreer je vervolgens in de richting van het object waar je voor wilt staan.

Als u de foto van een afstand maakt, houd dan de focus dicht bij het object dat u probeert te fotograferen. Maak meerdere foto's die dicht bij elkaar staan, maar houd ze allemaal scherp.

Bij het samenstellen van een foto, afhankelijk van het soort foto, moet je misschien scherpstellen in de richting van het object dat je probeert te fotograferen, maar het hangt allemaal af van waar de opname over gaat.

Als u bijvoorbeeld een foto van een baby maakt, wilt u misschien wegkijken van de baby, maar niet zo ver weg dat u de foto van een volwassene maakt. Je zult naar het object willen kijken waarvan je de foto hebt gemaakt. Je zult naar de lucht op de foto willen kijken, omdat dit de achtergrond van je foto zal zijn.

Naast het scherp houden van de foto, zul je ook moeten beslissen of je je foto in kleur of in zwart-wit wilt hebben. Meestal moet een foto wat kleur bevatten om hem aantrekkelijk te maken.