Portretschilder

Ik ben altijd al artistiek genoemd. Was het leven maar altijd als een schilderij, waarbij alle streken perfect zijn. Hier is een lijst van dingen die ik doe.

Praktisch gezien ben ik een portretschilder en impressionistische, genoeg gezegd. Ik maak mijn eigen schilderijen, voornamelijk van vrouwen. Vrouwen zijn mijn favoriete onderwerpen, vooral omdat zij gemakkelijk tot schilderijen kunnen worden gemaakt.

Gespecialiseerd zijn in portretschilderen op kunstenaar niveau

Ik ben gespecialiseerd in de portret- en impressionistische soorten kunst. Dit zijn de mediums waardoor de kunstenaar in staat is de uitdrukkingen van het gezicht en de kleding op te pikken. Ik probeer mijn personages zo eenvoudig mogelijk te beschrijven.

Ik geloof niet dat ik een stereotype kunstenaar ben. Ik beschouw veel dingen als vanzelfsprekend. Mensen hebben bijvoorbeeld altijd gedacht dat kunstenaars alleen maar figuren schilderen. Ik schilder naar de figuren toe, maar verder, na een paar bewerkingen, vind ik dat mijn figuren persoonlijkheid hebben ontwikkeld.

Mensen hebben me altijd gezegd dat mijn schilderijen mooi waren en dat ze kunstenaar wilden worden. Maar er is meer aan de hand dan dat. Ik maak meesterwerken. Meesterwerken zijn anders dan schilderijen.

De passie en het structuur van het schilderij

Een schilderij heeft een structuur. Een beeldhouwwerk heeft meestal een figuur, een voorwerp en een achtergrond. Maar bij schilderijen kan bijna alles. Het onderwerp kan een schilderij zijn, een foto, of een ander medium.

Ik schilder al zo lang als ik me kan herinneren. Ik begon toen ik vier jaar oud was. Ik werkte samen met mijn vader en de kunstleraar van het gezin en hielp met projecten in het kunstlokaal. Ik maakte aquarellen en tekende mijn portfolio. Later volgde ik lessen in kunsteducatie en bezat ik een schilderskorps evenals verscheidene stukken van bladsculptuur.