Zwarte Sony Dslr Camera Op Groen Gras Voor Bruine En Groene Berg

Zorg ervoor dat de rekwisieten allemaal op hun plaats liggen, de juiste uitlijning en resolutie hebben.

Eens alles op zijn plaats staat, kan je de rekwisieten op de achtergrond bevestigen.

Hier is een tutorial die ik deed om de basis van Photo Booth te leren voor ik aan dit project begon…

Hier is nog een tutorial die ik in real time deed terwijl ik photobooth gebruikte.

Het nooit eindigende zoeken hier

Het is een voortdurende strijd om sommige 2D mensen onzichtbaar te houden zodat ze opvallen tegen hun 3D decor, maar je moet ergens beginnen.

De truc is dat je hun hoofden vrij dicht bij het hoofd van de menigte wilt maken zodat de afgeronde randen niet in de weg zitten. Ik heb een paar verschillende technieken gebruikt met medium en dik willekeurig gevormd papier, markeerstiften en dikke elastiekjes om de boven- en onderkant van hun hoofden te bedekken. Probeer niet te boos te worden op de instructies die bij de Photo Booth software zitten. Je hoeft niet IEDERE onderstaande instructie te gebruiken. Deze handleiding werd geschreven nadat ik was gaan kijken of het mogelijk was om een volledige photobooth te maken met de bestaande hardware – ik raakte echt gefrustreerd vooral bij het proberen uit te leggen van de grenzen van wat de software in staat was te visualiseren. Hoe maak je een 3-tal eenvoudige foefjes in Photoshop

Knip het valse overschot

Zoals altijd, neem de tijd om je proces te documenteren en eventuele fouten te herstellen.

Versleten schoudervullingen

Je hoeft dit eigenlijk niet de hele tijd aan te houden, maar voor een paar dollar is het een extra laag van echtheid. Deze worden gebruikt om over de ogen aan te brengen en het bovenste voorhoofd te bedekken. Ik heb niet de moeite genomen om er te gek mee te doen, maar ik heb het in ieder geval geprobeerd.

Dit is een ingewikkelde materie omdat je huid zo gevoelig en doorzichtig is voor licht dat het op je huid hebben het realisme nogal beïnvloedt. De enige wijze stap is het vinden van een lichtbron die niet te dichtbij is en ervoor te zorgen dat het niet te fel is. Probeer je lichten niet te ver in de jumpsuit wig te trekken.

Ambachtelijke tradities Dean Asia Hardcastle:

Je wilt maar drie lagen stof op elkaar leggen. Overdrijf niet met de cirkels – ze kunnen gemakkelijk naar beneden glijden als ze te lang blijven zitten.

(Ik raad ook aan iets te maken om te bedekken welke van de flappen je hebt gebruikt om te bedekken). |photobooth

Workshopper hart en benen. Twee plaatshouders op de bodem. Een drukplaat voor een “2” patroon. Of, waarom ga je niet naar boekwinkels en koop een aantal goedkope papier gesneden hart decoraties? Die zijn altijd leuk om uit elkaar te halen en op te vouwen en je kunt ze zo aanpassen dat ze in meerdere garderobe spullen passen. Het lijkt goedkoop, maar er is geen reden om een ander artikel te gebruiken. Het is beter voor het milieu. Een vriend heeft ze twee jaar geleden voor me gemaakt… art director en letterer: Eric W.